top of page

Favorieten 2017

Het nieuwe jaar is er! Dit betekend dat het hoog tijd is om mijn favorieten van 2017 met jullie te delen. Het is mijn eerste artikel waarin ik mijn favorieten met jullie deel en ik vond het het perfecte moment om er nu mee te starten. Maak je maar alvast klaar voor de start van een nieuwe reeks artikels op mijn blog.


1. Charlotte Tilbury - Hollywood Lip Dolly Bird


Iedereen die de vlogs van Masha volgt op haar kanaal vlogglos op YouTube zal deze lipstick wel hebben zien voorbij komen. ‘Haar perfecte lipkleur’ zoals ze hem zelf noemde. Toen ik hem zag voorbijkomen in haar video was ik meteen verkocht. Die dag zelf nog bestelde ik de lipstick bij de Bijenkorf. Ik ben Masha zo dankbaar voor de tip over de lipstick. Het is mijn beste aankoop van het jaar op vlak van make-up. De kleur van de lipstick is perfect om bij elke gelegenheid te dragen, of het nu voor een feestje is of een normale werk/schooldag. De applicator is ook heel handig. Hij is maanvormig waardoor hij perfect op je lippen past en hij makkelijk aanbrengt. Er zit ook bijenwas in, wat beschermt tegen vochtverlies voor zachte lippen. Hij blijft daarboven ook nog eens super lang zitten. Het is dus echt de perfecte lipstick!


2. Dior - Skin Nude vloeibare foundation


Ik heb heel lang gezocht naar een goede foundation voor mijn huidtype, maar kreeg telkens de verkeerde aangeraden. Enkele weken geleden ging ik naar een schoonheidsspecialiste en kreeg ik een gezichtsbehandeling. Zij wees me er op dat mijn foundation helemaal niet geschikt was voor mijn huidtype omdat hij veel te dekkend was en mijn poriën verstopte en zo dus puistjes veroorzaakte. Toen ik dat hoorde rende ik na de behandeling meteen naar de Ici Paris XL. Nu wist ik naar welke soort foundation ik moest vragen en kreeg ik de Skin Nude foundation aangekregen van Dior. Echt een top foundation! Zeker als je veel last hebt van puistjes en van een gevoelige huid. De foundation is heel vloeibaar waardoor je slechts heel weinig nodig hebt om tot een mooi resultaat te komen. Het zorgt voor een subtiele en natuuurlijke look. Het is dus geen heel dekkende foundation. Hij bestaat in vele verschillende tinten, waardoor er voor elke huidskleur wel eentje gepast is. Wel belangrijk is dat je voor het aanbrengen van de foundation een primer en nadien een finish spray gebruikt voor een optimale langdurigheid van de foundation.


3. Maybelline - Gigi Hadid Matte Lipstick Taura


Wat was ik blij toen deze collectie uitkwam! Ik moet wel toegeven dat ik niet zo veel weet over Gigi Hadid zelf, maar haar samenwerking met het make-up merk Maybelline is me natuurlijk wel opgevallen! Er zijn 2 collecties, nl. de East Coast Glam Collection en de West Coast Glam Collection. Persoonlijk is mijn favoriet de East Coast Glam Collection. Deze heeft zachtere en veel nude kleuren. De lippenstift in de kleur taura is mijn grote favoriet en hebben jullie ook al zien voorbijkomen in mijn dagelijkse make-uproutine. Het is de perfecte nude lippenstift! Hij past bij elke look. Een zeer grote aanrader!


4. Bobbi Brown - Shimmer Brick Compact Rose


De mooiste highlighter die er bestaat! Je kan deze highlighter zelfs gebruiken als blush omdat het een roos getinte highlighter is. Het is dus heel makkelijk in gebruik! Ik heb hem in 2017 bijna elke dag gebruikt, dus kon hij onmogelijk ontbreken in deze lijst. Persoonlijk vind ik het een beetje over the top voor een everyday look als je er nog blush bij aan toevoegt. Je wangen hebben dan een complete roze gloed over hen heen. Bij een feestje zou het nog wel draagbaar zijn samen met een blush. Je komt ook een eeuwigheid toe met het product, want je hebt maar een heel klein beetje nodig om een mooi effect te creëren.


5. Lookfantastic - Beauty In Wonderland Advent Calendar


Ik hou van alles wat te maken heeft met kerstmis, dus kon een adventskalender niet ontbreken! Ik koos dit jaar voor de kalender van Lookfantastic. Ik moet zeggen dat ik er wel een heel klein beetje in ben teleurgesteld. Ik had iets meer make-up producten verwacht in plaats van de oneindig vele skincare producten. De producten zijn wel allemaal van heel goede kwaliteit en de kalender is ook echt zijn geld waard, maar ik miste iets van creativiteit of verrassing. Maar ik heb echt toppers van producten leren kennen door de kalender dus daar ben ik dan wel weer heel blij om. Ik zou hem volgend jaar niet nog een keertje kopen, maar voor dit jaar vond ik het een hele fijne kalender.


6. Gucci - Bloom


Mijn favoriete parfum van het afgelopen jaar is Bloom van Gucci. Ik kocht hem dit jaar voor mijn mama als cadeautje onder de kerstboom. Zij was er ook heel blij mee. Ze is dol op parfum en deze parfum is echt geschikt voor iedere vrouw. Het ruikt natuurlijk naar bloemen zoals de naam al aangeeft. Het bevat geurnoten van natuurlijke tuberoos en jasmijnblad/knoopjes en klimplant van rangoon. De flacon is ook super mooi. Een simpele lichtroze rechthoekige flacon met op de voorzijde een witte rechthoek met een zwarte omkadering. In de witte rechthoek staat in zwarte letters Gucci Bloom geschreven. Ik vind het echt heel chic ogen en ben er dol op. De topgeheim van het jaar!


7. Polaroid Fujifim Instax Mini 9


Ik droomde al jaren van een polaroid en dit jaar kreeg ik hem voor mijn verjaardag. Ik was super blij en nam er meteen foto’s mee van mezelf en mijn 18 ballonnen. Ondertussen heb ik al een kleine collectie aan foto’s die zijn genomen met mijn polaroid. Ik ben dol op foto’s nemen voor instagram, maar ook dol op mooie momenten vastleggen zodat je ze nooit meer zal vergeten en dus kon een polaroid niet ontbreken in mijn leven. Het enige nadeel is dat de foto’s prijzig zijn en je dus toch even moet nadenken of het het geld waard is om een foto te nemen. Ik gebruik hem dus enkel als ik echt iets bijzonder wil vastleggen op beeld.


8. Stranger things


De serie die het meeste indruk op mij heeft gemaakt in 2017 is stranger things. Ik heb deze serie pas heel laat ontdekt. Iedereen was heel enthousiast toen het 2de seizoen van deze serie uitkwam, terwijl ik er nog nooit van had gehoord. Toen ik het ging zoeken op Netflix, zag het er wel leuk uit en begon ik te kijken naar de eerste aflevering. Hierna was ik zwaar teleurgesteld. Ik begreep niet waarom iedereen zo enthousiast was, want ik vond de eerste aflevering niet veelbelovend. Maar ik besloot na een tijdje om toch verder te kijken. Na een paar afleveringen begreep ik waarom iedereen dit een topserie vindt. Ik keek aflevering na aflevering en het wordt nog steeds spannender en spannender. Voorlopig zit ik in de helft van seizoen 2. Ik ben zo benieuwd naar wat er nog allemaal gaat gebeuren en hoop natuurlijk dat er nog meer seizoenen gaan komen van de reeks. De serie is echt een grote aanrader! Aan iedereen die ze nog niet heeft gezien zou ik zeggen: kijken!

zoeken bij tags
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Saskia from the blog

bottom of page